Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Levertijden

Bestellingen worden (indien gedaan voor 16.00 uur) dezelfde werkdag nog verzonden. PostNL leegt op zondag geen brievenbussen, dus wanneer je iets bestelt op vrijdag (na 16:00 uur), wordt deze bestelling dinsdags geleverd.

Als jouw bestelling al wel is verstuurd, maar je deze nog niet hebt ontvangen, dan kan het zijn dat PostNL vertraging heeft opgelopen met het afleveren. Ongeveer 97% van alle zendingen komt de volgende dag aan.

Verzending naar België duurt over het algemeen iets langer dan een verzending binnen Nederland. Houd hierbij rekening met een levertijd van ongeveer 1 tot 5 werkdagen.

Ruilen en retourneren

Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je deze 30 dagen op zicht. Binnen dit termijn kun je het artikel bekijken. Na het verstrijken van de 30 dagen is de koopovereenkomst bindend. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het binnen het zichttermijn ruilen of retourneren.

Het retourneren gaat als volgt:
Nadat wij het artikel retour ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag, indien is voldaan aan de bovenstaande voorwaarden z.s.m. terug gestort. Het bedrag wordt terug gestort naar de rekening waarmee betaald is. Heb je jouw betaling gedaan via Paypal dan wordt hier de terugbetaling uitgevoerd. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat het geld weer op je rekening hebt staan, mochten wij je retour op donderdag of vrijdag ontvangen dan kun je i.v.m. het weekend de betaling op maandag verwachten.

Het retouradres is:
24/7 Jewelry
Cellolaan 7
7577 LS Oldenzaal

X